0497-535737 info@kimtim.nl

Woning (ver-)bouw

Zorgeloos (ver-)bouwen, met een ervaren bouwpartner.

Heeft u (ver-)bouwplannen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We denken graag mee met het voorbereiden. U krijgt van ons eerlijk advies en handige tips. Indien gewenst zetten wij uw bouwplannen om in een open en eerlijke kostenopgave. Onze aanpak is erop gericht dat u het beste resultaat uit uw beschikbare budget haalt. We nemen uitvoerig de bouwplannen door, om slimme beslissingen te nemen. Zo heeft u vooraf duidelijkheid en grip op de kosten en het verloop van de werkzaamheden. Bel direct op 0497-535737 of vul gerust het formulier hiernaast in.

Zo maken we het verschil voor onze opdrachtgevers…

Als ambachtelijk en duurzaam bouwbedrijf nemen we dagelijks de zorgen uit handen van onze opdrachtgevers. Onze klanten waarderen het dat we onze afspraken nakomen en dat we de verwachtingen waarmaken. Wij zeggen wat we doen én doen we wat we zeggen.

Bijna twintig jaar geleden ontstond het huidige bouwbedrijf, door de start met een timmerbedrijf. Inmiddels is dat bedrijf uitgegroeid tot Bouwbedrijf KimTim BV, een stevige onderneming met een mooie klantenportefeuille. Daar zijn wij trots op. Het team van vakmensen dat bij ons werkzaam is staat elke dat in de startblokken om de bouw wensen te realiseren. We hebben korte lijnen en nemen zelf de projecten aan.

“Onze klanten kunnen op ons rekenen bij het realiseren van elk bouwproject, groot of klein.