0497-535737 info@kimtim.nl

Woning (ver-)bouw

Zorgeloos (Ver-)bouwen met Bouwbedrijf KIMTIM

Heeft u plannen om uw woning te verbouwen of een nieuw huis te bouwen? Bij Bouwbedrijf KIMTIM bent u aan het juiste adres voor een zorgeloze en hoogwaardige bouwervaring. Wij bieden een breed scala aan diensten aan die zijn afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften, altijd met de focus op duurzaamheid en vakmanschap.

Uw Betrouwbare Partner voor Woning (Ver-)bouw

Bij Bouwbedrijf KIMTIM begrijpen we dat (ver-)bouwen een grote stap is. Ons ervaren team staat klaar om u door het hele proces te begeleiden, van het eerste advies tot de uiteindelijke oplevering. Wij nemen de tijd om uw plannen grondig door te nemen en bieden u een transparante en eerlijke kostenopgave. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u slimme beslissingen nemen om het beste uit uw budget te halen.

Onze Diensten

Volledige Renovaties: Of u nu een oude woning nieuw leven wilt inblazen of een modernisering wenst, wij bieden volledige renovatiediensten aan. Onze experts zorgen ervoor dat elk aspect van de renovatie met precisie en zorg wordt uitgevoerd.

Uitbreidingen en Aanbouwen: Heeft u meer ruimte nodig? Wij helpen u met het ontwerpen en realiseren van aanbouwen die naadloos integreren met uw bestaande woning. Van extra kamers tot uitbouw van de keuken, wij zorgen voor een vloeiend proces van begin tot eind.

Keuken- en Badkamerverbouwingen: De keuken en badkamer zijn essentiële ruimtes in uw huis. Wij bieden gespecialiseerde verbouwingsdiensten aan om deze ruimtes functioneler en aantrekkelijker te maken. Onze vakmensen zorgen voor een hoogwaardige afwerking die voldoet aan uw verwachtingen.

Duurzame Bouwoplossingen: Wij zetten ons in voor duurzame bouwmethoden en materialen. Dit betekent niet alleen een lagere ecologische voetafdruk, maar ook energiebesparende voordelen voor uw huis. Denk aan hoogwaardige isolatie, energiezuinige ramen en het gebruik van duurzame materialen.

Waarom Kiezen voor Bouwbedrijf KIMTIM?

Ervaring en Vakmanschap: Met bijna twintig jaar ervaring in de bouwsector en een team van goed opgeleide vakmensen, garanderen wij de hoogste kwaliteit van werk. Wij houden ons aan onze afspraken en streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen.

Transparante Communicatie: Wij geloven in open en eerlijke communicatie. Gedurende het hele proces houden wij u op de hoogte van de voortgang en eventuele wijzigingen. Dit zorgt ervoor dat u altijd weet waar u aan toe bent en voorkomt verrassingen.

Complete Ontzorging: Van het regelen van benodigde vergunningen tot de laatste afwerking, wij nemen alles uit handen. U kunt rekenen op onze expertise en toewijding, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de details.

Klanttevredenheid: Onze klanten waarderen ons om onze betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij zijn trots op de positieve feedback en de langdurige relaties die wij met onze klanten hebben opgebouwd. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit.

Voorbeelden van Onze Projecten

Wij hebben een uitgebreide portfolio van succesvolle projecten, variërend van kleine verbouwingen tot grootschalige renovaties. Onze aandacht voor detail en kwaliteit is zichtbaar in elk project dat wij uitvoeren. Bezoek onze website om meer te zien van ons werk en inspiratie op te doen voor uw eigen project.

Neem Contact met Ons Op

Heeft u bouw- of renovatieplannen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Ons kantoor bevindt zich in Eersel, waar u altijd welkom bent voor een persoonlijk gesprek. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0497-535737 of een e-mail sturen naar info@kimtim.nl. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het realiseren van uw bouwdromen.

Zo maken we het verschil voor onze opdrachtgevers…

Als ambachtelijk en duurzaam bouwbedrijf nemen we dagelijks de zorgen uit handen van onze opdrachtgevers. Onze klanten waarderen het dat we onze afspraken nakomen en dat we de verwachtingen waarmaken. Wij zeggen wat we doen én doen we wat we zeggen.

Bijna twintig jaar geleden ontstond het huidige bouwbedrijf, door de start met een timmerbedrijf. Inmiddels is dat bedrijf uitgegroeid tot Bouwbedrijf KimTim BV, een stevige onderneming met een mooie klantenportefeuille. Daar zijn wij trots op. Het team van vakmensen dat bij ons werkzaam is staat elke dat in de startblokken om de bouw wensen te realiseren. We hebben korte lijnen en nemen zelf de projecten aan.

“Onze klanten kunnen op ons rekenen bij het realiseren van elk bouwproject, groot of klein.