0497-535737 info@kimtim.nl

Stalen kozijnen

Onze stalen deuren en stalen kozijnen zijn een sierraad voor uw huis. Alles wordt op maat gemaakt. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige stalen kozijnen en stalen deuren, geheel naar uw wens. Stalen kozijnen en deuren voor binnen en buiten. En in elke gewenste RAL-kleur.

Stalen kozijnen voor binnen en buiten, in elke RAL-kleur.

Onze service : Levering van stalen kozijnen, inclusief montage en bouwkundige aanpassingen.

Onze toegevoegde waarde ligt niet alleen in het leveren van de benodigde stalen kozijnen en stalen deuren. Alles monteren wij ter plaatse. Indien er bouwkundige werkzaamheden nodig zijn, kunnen wij die uiteraard ook uitvoeren. Zodoende kunnen wij u volledig ontzorgen bij de aankoop van uw nieuwe stalen kozijnen en stalen deuren.

Vrijblijvende offerte voor stalen kozijnen of deuren?

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn en vooraf duidelijkheid over het kostenplaatje? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons mailen op info@kimkim.nl , bellen op 0497-535737 of het antwoordformulier hiernaast invullen. We maken dan met u een vrijblijvende afspraak ter plaatse. U krijgt van ons advies en we bespreken met u alle mogelijkheden. Daarna ontvangt u van ons een vrijblijvende kostenoverzicht voor de levering van uw stalen kozijnen en stalen deuren.