0497-535737 info@kimtim.nl

Bouwbedrijf KimTim b.v.

Bouwbedrijf KimTim B.V. is uitgegroeid tot een vakkundig middelgroot bouwbedrijf, gericht op duurzame- en vakkundige realisatie van bouwwerken. Complete ontzorging van de  bouw- of verbouw van uw woning of bedrijfspand. Met ons vaste team van vakmensen  staan wij klaar om u van dienst te zijn.

Onze visie – duurzaam bouwen en vakmanschap.

U kunt op ons rekenen wanneer wij een werk aannemen en tot realisatie overgaan. We werken voor zoveel als mogelijk duurzaam, gebruiken en verwerken duurzame materialen en in overleg worden materiaalkeuzes gemaakt. Maatwerk en vakmanschap is onze kracht. We maken vooraf heldere afspraken met onze opdrachtgevers.

Bouwbedrijf KimTim is sterk in:

  • Aanneming van nieuwbouw woningen of bedrijfspand.
  • Aanneming van grote of kleinere verbouwing.
  • Vastgoedonderhoud
  • Nieuwbouw of renovaties.
  • Sloopwerken en renovatie van bouwkundige werken.
  • Het leveren en monteren van kozijnen, ramen en deuren.
  • Het plaatsen van dakkapellen, overkappingen en trappen.

Bouwbedrijf KIMTIM: Uw Partner voor Duurzaam en Zorgeloos Bouwen

Welkom bij Bouwbedrijf KIMTIM, uw betrouwbare partner voor duurzame bouwprojecten en hoogwaardige renovaties. Wij staan bekend om onze complete ontzorging en vakmanschap. Ons team van ervaren professionals zet zich in om uw woon- of bedrijfsruimte om te toveren tot een duurzame en functionele omgeving.

Duurzaam Bouwen op Maat

Bij Bouwbedrijf KIMTIM staat duurzaamheid centraal. We maken gebruik van milieuvriendelijke materialen en energie-efficiënte technieken. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouwingen of renovaties, wij zorgen ervoor dat elk project bijdraagt aan een betere toekomst.

Diensten op Maat

Woning (ver-)bouw: Van complete renovaties tot kleine verbouwingen, wij bieden maatwerk voor elke woning. Onze experts werken nauw samen met u om uw droomhuis te realiseren. Wij begeleiden u door het hele proces, van het eerste ontwerp tot de laatste afwerking, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw nieuwe of gerenoveerde woning.

Bedrijfshuisvesting: Voor bedrijfspanden bieden wij oplossingen die niet alleen functioneel, maar ook duurzaam zijn. Wij zorgen voor een efficiënt proces van ontwerp tot oplevering, waarbij we rekening houden met uw specifieke wensen en eisen. Onze ervaring met diverse commerciële projecten garandeert dat uw bedrijfspand voldoet aan alle moderne standaarden en duurzaamheidsnormen.

Duurzame Verduurzaming: Wij helpen u bij het verduurzamen van uw woning of bedrijfspand. Denk aan het plaatsen van energiezuinige kozijnen, isolatie en andere energiebesparende maatregelen. Door te investeren in duurzame oplossingen, bespaart u niet alleen op uw energierekening, maar draagt u ook bij aan een beter milieu.

Elementi Design: Voor exclusieve designoplossingen zoals stalen kozijnen, trappen en deuren, kunt u bij ons terecht. Onze ambachtelijke benadering garandeert unieke en hoogwaardige producten die een onderscheidende uitstraling geven aan uw woning of bedrijfspand. Elk ontwerp is op maat gemaakt en afgestemd op uw specifieke stijl en wensen.

Waarom Kiezen voor Bouwbedrijf KIMTIM?

Vakmanschap en Ervaring: Ons team bestaat uit vakmensen met jarenlange ervaring. Wij leveren hoogwaardig werk dat aan al uw verwachtingen voldoet. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en up-to-date met de nieuwste technieken en trends in de bouwsector.

Transparante Communicatie: Wij maken duidelijke afspraken en houden u gedurende het hele proces op de hoogte. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Wij geloven in open en eerlijke communicatie en werken nauw samen met onze klanten om hun visie tot leven te brengen.

Complete Ontzorging: Wij regelen alles van vergunningen tot de laatste afwerking, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Onze projectmanagers coördineren alle aspecten van het bouwproces en zorgen ervoor dat alles soepel verloopt en volgens plan verloopt.

Duurzaamheid: Wij streven naar een minimale ecologische voetafdruk en gebruiken duurzame materialen en technieken. Door bewust te kiezen voor milieuvriendelijke oplossingen, dragen wij bij aan een duurzamere toekomst en helpen wij onze klanten om hetzelfde te doen.

Onze Projecten

Wij zijn trots op de vele succesvolle projecten die wij hebben afgerond. Van duurzame kozijnen en renovaties van sanitairgroepen tot de bouw van kantoorcomplexen, onze portfolio toont onze veelzijdigheid en kwaliteit. Elk project, groot of klein, wordt met dezelfde toewijding en aandacht voor detail uitgevoerd. Bekijk onze projectgalerij op onze website om een indruk te krijgen van ons vakmanschap.

Klanttevredenheid

Bij Bouwbedrijf KIMTIM staat klanttevredenheid voorop. Onze klanten waarderen onze professionaliteit en toewijding. Lees de testimonials van tevreden klanten op onze website. Wij hechten veel waarde aan feedback en gebruiken dit om onze diensten continu te verbeteren.

Contact

Heeft u bouw- of renovatieplannen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Bezoek ons op onze locatie in Eersel, bel ons op 0497-535737 of mail naar info@kimtim.nl. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het realiseren van uw bouwdromen.