0497-535737 info@kimtim.nl

Bouwen

Ons bouwbedrijf realiseert elk bouwwerk, van klein tot groot. We bouwen nieuwbouw woningen, bedrijfspanden, kantoren en bedrijfshallen. Wij verzorgen en ontzorgen altijd het gehele bouwproces, van A tot Z. Vanuit onze ambacht en vakmanschap realiseren wij de bouwwerken van onze opdrachtgevers.

Kennismaken, daar begint het mee.

Geheel vrijblijvend komen wij kennismaken om te bespreken welke bouwplannen u heeft. U krijgt van ons een uitgewerkt, gespecificeerde kostenopgaaf, om verrassingen achteraf te voorkomen. We helpen u graag met het maken van slimme keuzes en praktische oplossingen. Vanuit onze jarenlange ervaring krijgt u vrijblijvend advies over onze aanpak van uw bouwwens. Elk project is budget gestuurd en we denken actief met u mee dat te realiseren, zodat verrassingen achteraf voorkomen worden.

Vrijblijvende kostenopgave, doornemen van de kostenstaat.

Na de inventarisatie volgt een gespecificeerde kostenopgave. Op basis van uw bouwwensen werken wij een kostenoverzicht uit, op grond waarvan de bouw gerealiseerd kan worden. U krijgt van ons daarbij advies en zo wenselijk worden er haalbare alternatieven besproken en berekend. Dat is een prettige aanpak om binnen uw budget verstandige keuzes te kunnen maken om uw bouwwensen te realiseren.

Start en planning.

In overleg wordt er gestart met de bouw. We bespreken samen met u de bouwplanning. Onze mensen bewaken de gestelde doelen en budgetten. Tijdens de bouw staan alle lijnen van communicatie open. U wordt natuurlijk op de hoogte gehouden over het verloop en de praktijk leert ons elke dag dat een slimmere aanpak en de juiste keuzes op de juiste momenten tijdens de bouw tot het beste eindresultaat leiden.

We plannen in overleg de werkzaamheden en praktische zaken worden afgestemd, zo weet u precies waar u aan toe bent. Sommige factoren hebben we niet in de hand, zoals bijvoorbeeld de weersomstandigheden en droogtijden van verwerkte materialen. Onze planningen zijn realistisch, bouwen blijft ambacht en goed werk heeft tijd nodig. Tijdens vrijwel elke bouw zien we mogelijkheden om in de praktijk nog slimmere keuzes te maken in overleg met onze opdrachtgever.

Duurzaamheid in alle facetten.

Onze jarenlange ervaring laat zien dat veel van onze opdrachtgevers tevreden zijn geweest en ons vaak weer het vertrouwen geven voor een nieuw bouwwerk. We zijn een stabiele partner die in alle facetten duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan, waarmee we dagelijks werken aan een duurzame relatie met onze klanten.

Mens & milieu – natuurlijk duurzaam bouwen.

We hechten erg veel waarde aan een respectvolle omgang met onze aarde en het milieu. Wat ons betreft bestaat er geen definitief bouwafval en leveren we onze bijdrage aan het milieu, door het gescheiden aanleveren van bouwafval bij sloopwerken. Ook bij het verwerken van bouwmaterialen en grondstoffen proberen we zoveel als mogelijk restafval te beperken en te voorkomen. Daarnaast zullen wij zoveel als mogelijk duurzame bouwmaterialen verwerken en duurzame bouwoplossingen realiseren waarmee we onze bijdrage leveren aan de toekomst.

Vragen of interesse om kennis te maken?

Bel ons gerust als u een vraag heeft, u bent van harte welkom!