0497-535737 info@kimtim.nl

Stalen kozijnen

Zeer exclusief, degelijk en fraai. Stalen kozijnen van Elementi Design, hebben een smal en authentiek profiel, zijn thermisch onderbroken waardoor deze isolerend werken. U behoudt een zeer exclusieve uitstraling, gecombineerd met uitstekende isolatie. Wij bieden stalen kozijnen op maat, voor elk werk en voor elke toepassing. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Elementi Design stalen kozijnen – interieur

Stalen kozijnen zijn in het interieur toepasbaar zowel voor wonen als werken. Als dealer van Elementi Design leveren wij handgemaakte stalen kozijnen voor interieur toepassingen op maat, voor elk gewenste ruimte in elke situatie. In samenspraak met u komt het ontwerp en indelen van de stalen kozijnen tot stand. Het blijft ambachtelijk gemaakt handwerk, wat in het atelier van Elementi Design wordt gemaakt. Vakwerk wat uniek is in kwaliteit en uitstraling.

Elementi Design stalen kozijnen – exterieur

Stalen kozijnen voor de buitenzijde van ons merk, Elementi Design, hebben een unieke uitstraling. Robuust, krachtig design op maat gemaakt voor elk ontwerp van woning of bedrijfspand. Alle stalen kozijnen voor buitengevels worden door ons ontworpen en in samenspraak worden de functies als draai-kiep ramen en blinde- of opgelegde scharnieren vormgegeven naar wens. Oer Hollands ambachtelijk vakwerk met de kwaliteits- en isolatie eisen van nu, zijn een zeer duurzame keuze. Het levert u naast de exclusieve uitstraling veel voordelen op. Elemeni Design stalen kozijnen zijn tientallen jaren onderhoudsarm. U heeft geen onderhoudskosten van schilderwerk en de kozijnen hebben een hoogwaardige thermische isolatie.