0497-535737 info@kimtim.nl

VELUX Montage partner en bouwprofessional.

Als bouwprofessional zijn wij verbonden met VELUX. Wilt u een Velux daglichtoplossing bestellen? Klik op deze link en stel vrijblijvend uw gewenste dakvenster samen. Vul gerust ons e-mailadres in : werkvoorbereiding@kimtim.nl , wij ontvangen dan (vrijblijvend!) uw configuratie, dit is geen bestelling.

Een offerte voor mijn Velux dakvenster, hoe werkt het ?

Mail uw configuratie of uw wensen naar werkvoorbereiding@kimtim.nl . Uw aanvraag wordt door ons verwerkt in een offerte. Deze sturen wij u vrijblijvend toe per email. Wanneer u onze offerte (online) goedkeurt, wordt uw opdracht direct in onze administratie verwerkt. U ontvangt van ons de bijbehorende deel-factuur en uw dakvenster komt direct bij ons in bestelling staan. Zodra wij uw dakvenster binnen hebben nemen wij contact met u op om de installatie in te plannen.

Levering en installatie.
U krijgt van ons een email zodra wij de levering en installatie kunnen inplannen. Op de dag van levering staan onze vakmensen bij u om te starten. De werkplek wordt door ons netjes afgedekt om zo schoon als mogelijk ons werk te doen. Natuurlijk zal er stof en zaagsel vrij komen bij de installatie. Wij voeren het verpakkingsafval en alle sloopafval, van de installatie, mee af. De werkplek wordt door ons weer bezemschoon opgeleverd. We proberen zoveel als mogelijk overlast van de installatie te vermijden. Wanneer wij een kraan voor de installatie nodig hebben zorgen wij dat deze volgens de regelgeving veilig zijn werk kan doen. Een kraan is soms een bezienswaardigheid en zolang iedereen de veiligheid in acht neemt, blijft dit mooi om te zien.

U krijgt van ons na de installatie de laatste termijnnota en dat is tevens het garantiebewijs.

Heeft u vragen over onze werkwijze, neem dan gerust contact met ons op. Wij heten u alvast hartelijk welkom!